Atelier-profiel - Atelier voor bouwkunde Van der Smit

ATELIER VOOR BOUWKUNDE
BENEDENKERKSEWEG 131
2821 LC STOLWIJK
0182 34 27 87
INFO@VANDERSMIT.NL
VAN DER SMIT
WWW.VANDERSMIT.NL
ATELIER VOOR BOUWKUNDE
VAN DER SMIT
BENEDENKERKSEWEG 131
2821 LC STOLWIJK
0182 34 27 87
INFO@VANDERSMIT.NL
WWW.VANDERSMIT.NL
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

ATELIER
PROFIEL
Van der Smit is een vormgever die zich het liefst met alle facetten van een project bezighoudt. Van haalbaarheidsonderzoek tot de technische uitwerking van het ontwerp, de begeleiding van het bouwproces en de uiteindelijke oplevering. Ook op die uiteenlopende aandachtsgebieden toont Van der Smit zijn meerwaarde voor de opdrachtgever.

Als full-service ontwerpbureau beheerst en begeleidt Van der Smit ieder bouwproces onafhankelijk en deskundig, waarbij kwaliteit in een hoog vaandel staat. En dat omvat de bouwkundige, esthetische, technische en financiële kant van de bouw. Een goed ontwerp vormt de basis van een mooi project. Een bouwproces doorloopt vele fases. Belangrijk is de interactie tussen verschillende aspecten als financiering, verkoopbaarheid, energie, veiligheid, milieu. ‘Het is aan de ontwerper om het overzicht te behouden en al die informatiestromen op elkaar aan te laten sluiten tot één geheel. Dát bepaalt de totale kwaliteit van het gebouw’.

Verder zorgt Van der Smit er voor dat het bouwproces gestroomlijnd verloopt. De opdrachtgever die met Van der Smit samenwerkt, kan dus op één adres al zijn bouwplannen verwezenlijken, binnen het gesteld budget en de tijdsplanning.

Door samen te werken met Atelier voor Bouwkunde Van der Smit wordt een bouwproject op een efficiënte manier gerealiseerd en kiest de opdrachtgever voor een zorgeloos traject. U heeft slechts één aanspreekpunt, waardoor het complexe bouwtraject een stuk overzichtelijker wordt. Zo krijgt u een goed overzicht van de ontwikkeling van de bouw en van de bouwkosten van het project. Langs de kortste overleglijn kan de opdrachtgever daarop inspelen. Opdrachtgevers hebben derhalve baat bij een goede directievoering van het gehele bouwproces tot aan de in gebruik name. Verder ondersteunt Van der Smit u in het selectieproces van de uitvoerders en het controleren van de offertes. Zodoende kiest u voor de meest optimale prijs-kwaliteit verhouding.

Ons portfolio onderscheidt zich met projecten van de meest uiteenlopende aard en omvang.
sitemap         |          disclaimer       |          copyright 2017, Atelier voor bouwkunde van der Smit    
sitemap     |      disclaimer   |      copyright 2017, Atelier voor bouwkunde van der Smit    
sitemap  |   disclaimer |  copyright 2017, Atelier voor bouwkunde van der Smit    
disclaimer |  copyright 2017, Atelier voor bouwkunde van der Smit    
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu